29 січня в Україні відзначили 105 річницю бою під Крутами.

29 січня в Україні відзначили 105 річницю бою під Крутами. Це символ героїзму і самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Подвиг українських юнаків, що віддали своє життя в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії України, як символ національної честі. Бій під Крутами- бій за майбутнє України, тому, що і тоді 100 років тому і сьогодні ворог той самий. Нинішні захисники завершують справу крутянців. Багато молодих патріотів, як і тоді, зараз зі зброєю в руках, крок за кроком наближають нашу перемогу над рашистами. Щира їм подяка за самопожертву в ім‘я Батьківщини.
Вчора, 29 січня здобувачі освіти ВПХУ 5 м. Чернівці під керівництвом викладачів Радюк Г.Л., Данелюка А.К., Літошко О.Б. прийняли участь у заході присвяченому вшануванню пам‘ять Героїв Крут і полеглих Героїв Буковини з російським агресором у 2014-2022 роках, що відбувся на Центральній площі нашого міста.
Сміливість та жертовність крутянців зробила їх прикладом для майбутніх поколінь захисників України. Шануймо пам’ять героїв!!!🇺🇦💛💙