?До уваги здобувачів світи І курсу Вищого професійного художнього училища № 5 м.Чернівці !!!

До уваги здобувачів світи І курсу
Вищого професійного художнього училища № 5 м.Чернівці !!!
Дорогі наші першокурсники, ми раді вітати Вас з вступом у наш заклад освіти і з початком нового навчального року, нового етапу Вашого життя!
Нехай роки навчання у нашому училищі будуть для Вас яскравими та насиченими, багатими на нові досягнення та щиру дружбу!
Ми щиро вдячні вам за те що обрали саме наш заклад освіти. Будьте впевнені - ви зробили правильний вибір і наш колектив докладе максимум зусиль щоб роки вашого навчання у нашому училищі стали справді найкращими у вашому житті!
Адміністрація училища робить все для того, щоб ми могли зустрітися з Вами у стінах нашого закладу освіти і розпочати навчання та наш спільний шлях Вашого професійного становлення у звичному режимі.
Шановні батьки та учні, нажаль, через складну епідеміологічну ситуацію і поширення коронавірусної інфекції та приналежність міста Чернівців до «червоної зони» ми змушені розпочати навчальний рік дистанційно.
Ми сподіваємося, що до 6 вересня епідеміологічна ситуація матиме позитивні зміни і ми зможемо повернутися до традиційної форми навчання та зустрітися з Вами в стінах нашого закладу освіти.
Повідомляємо також, що поселення учів у гуртожиток відбудеться одразу із послабленням карантинних вимог, які діють для «червоної зони».
З усіма змінами та алгоритмом наступних дій Вас обов’язково буде ознайомлено!
Щиро бажаємо міцного здоров’я та невичерпної наснаги Вам і Вашим сім’ям!!!
З нетерпінням чекаємо на зустріч із Вами!