Вітаємо Гапюк Надію з перемогою у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці – очима дітей» у старшій віковій категорії

ВІТАЄМО!!! Надзвичайно приємно, що Гапюк Надія, здобувачка освіти Вищого професійного художнього училища № 5 м. Чернівці стала переможницею Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці – очима дітей» у старшій віковій категорії. Робота юної художниці «Порушення техніки безпеки – причина трагедії» здобула ІІ місце в обласному турі та ІІІ місце у Всеукраїнському турі конкурсу серед 216 робіт з 24 областей України.
Організатори конкурсу: Управління Держпраці у Чернівецькій області та ДП «Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці». Начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак та головний спеціаліст взаємодії з громадськістю Лариса Артеменко нагородили Надію Гапюк медаллю та дипломом, а також цінним подарунком. Водночас, відзначили, що така почесна нагорода в цьому конкурсі на Буковині вперше! Директор ВПХУ № 5 м. Чернівці Василь Дмитрович Андрусяк також привітав Надію та побажав нових успіхів та перемог. Малюнки переможців розміщено на сайті журналу «Охорона праці» та сторінці у Facebook.