Участь у презентації книги Миколи Гавриловича Лисича «На барикадах гідності»

20 лютого ми вшановуємо світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вшановуючи пам’ять Ангелів Майдану, здобувачі освіти ІІІ курсу Вищого професійного художнього училища № 5 м. Чернівці під керівництвом бібліотекаря училища Замерзляк Л. А. взяли участь у презентації книги Миколи Гавриловича Лисича «На барикадах гідності», що відбулась 18 лютого у Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей, в рамках цільового проекту «Я – буковинець! Я – українець!». Автор книги поділився з учнями своїми спогадами , адже сам був очевидцем тих буремних подій на Майдані, а також неодноразово був на Сході з волонтерською допомогою та патріотичним словом.
«На барикадах гідності» – шоста вибрана та доповнена поетична книга пана Миколи. Привітати автора до бібліотеки завітали друзі та побратими по перу: бард Юрій Олесь, письменник Василь Джуран, поетеса Марія Ластівка, письменник Степан Панчук, поет Олександр Довбуш, бард та композитор Галина Семенюк-Сисолєтіна з вихованцями гуртка «Патріотична та туристська пісня», поет Віталій Демченко, художник Манолій Тирон. Також на заході був присутній спостерігач місії ОБСЄ Джеймс Бігас.
Усі із задоволенням слухали патріотичні пісні у виконанні Юрія Олеся, Галини Семенюк-Сисолєтіної разом з вихованцями та вірші автора і гостей. Захід завершився спільним виконанням пісні «Червона рута» В. Івасюка.