Відкрите засідання історичного гуртка «Пошук» на тему: «Видатні особистості краю» для вчителів суспільних дисциплін області (слухачів курсів підвищення кваліфікації ІППОЧО)

25 вересня 2019 року у Вищому професійному художньому училищі № 5 м. Чернівці викладачем суспільних дисциплін Радюк Галиною Леонідівною було проведено відкрите засідання історичного гуртка «Пошук» на тему: «Видатні особистості краю. Зустріч з випускником училища 2001 року Семенюком Миколою Степановичем» (в рамках 75-ї річниці заснування нашого училища) для вчителів суспільних дисциплін області (слухачів курсів підвищення кваліфікації ІППОЧО).
Почесним гостем заходу був Семенюк Микола Степанович – магістр богослов’я, викладач філософських знань, культурології Чернівецького коледжу дизайну та економіки, випускник училища.
Активними учасниками заходу були наші учні за професіями «Живописець» та «Столяр». У ході зустрічі вони мали змогу познайомитися та поспілкуватися з Миколою Степановичем, який активно займається вивченням історії рідного краю, є автором багатьох монографій, виставок, буклетів і тез з основ філософських знань, історії Української Православної Церкви. Найбільшим його доробком стала краєзнавча робота – ілюстрована історія села Рогізна, що буде у жовтні цього року відзначати своє 500-ліття. З ініціативи Миколи Степановича проводилася також міська краєзнавча конференція, присвячена цій ювілейній даті, у якій приймали участь учні нашого училища.
Захід пройшов у затишній та дружній атмосфері.