Спартакіада серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти України з тенісу настільного

З 20 по 22 березня 2019 року в ТРЦ «Панорама» проведено змагання Спартакіади з тенісу настільного серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти України, в яких взяли участь 12 команд. Змагання пройшли цікаво і дуже напружено та викликали неабиякий інтерес серед любителів з тенісу настільного.
Учень групи 217/218 Вищого професійного художнього училища№5 м.Чернівці Унгурян Євген здобув перемогу у змішаному парному розряді та в парному розряді серед юнаків і посів друге місце в особистому розряді серед юнаків. У підсумку змагань перемогу святкувала команда Чернівецької області, срібло виборола збірна команда Дніпропетровської області, бронзу – Вінницька область.
Переможців змагань нагороджено дипломами, кубками та медалями відповідних ступенів Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.
Педагогічний та учнівський колектив Вищого професійного художнього училища №5 м.Чернівці вітає Євгена із перемогою та бажає успіхів і нових досягнень як у сумлінному навчанні, так і у спортивній кар’єрі. Наснаги, здоров’я, натхнення до тренувань та нових перемог!